/Recenzje

 

Krzysztof Małecki  poleca stronę ChrisStudio.

 

8 listopad 2019

Współpraca z ChrisStudio bardzo pozytywnie nas zaskoczyła. Dzięki profesjonalnemu oraz bardzo indywidualnemu podejściu mamy extra zdjęcia i przede wszystkim film z naszej uroczystości. Wszyscy są nimi zachwyceni. Nawet teraz po czasie ogladając teledysk wiem, że było warto i mamy super pamiątke. Jeżeli trafiłeś na tą stronę i czytasz właśnie moją opinię

to dobrze trafiłeś uwierz mi 😎. pozdrawiam

Monika Kominek poleca stronę ChrisStudio – 5 gwiazdek

20 grudnia 2018
Jak Najbardziej polecam firmę! Moje Albumy i płyty są przepiękne. Łatwy i szybki kontakt. Odpowiedzi na wszystkie pytania, które Was dręczą zawsze otrzymacie. Widać że zawód dobrany w 100% do swoich możliwości! Życzę dalszych sukcesów oraz żeby Każdy klient był tak Zadowolony Jak Ja 😁😁😊😊 Dziękujemy!
***


Tomek Kasprzyk poleca stronę ChrisStudio – 5 gwiazdek

13 września 2018 · 
Po prostu super! Pełen profesjonalizm 😎
***


Monika MK zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek
7 czerwca 2018 · 
Polecam, super podejście pełen profesjonalizm! Zdjęcia prześliczne! Dziękujemy jeszcze raz :-)
***


Gosia Kasprzyk  poleca stronę ChrisStudio – 5 gwiazdek


26 sierpnia 2018 · 
Profesjonalne podejście i przy tym super atmosfera, dzięki której byłam pewna że mogę wyluzować na własnym ślubie 🤗 polecam serdecznie i dziękuje ☺️
***


Ilona Floch  poleca stronę ChrisStudio – 5 gwiazdek


14 grudnia 2018 · 
Niesamowicie sympatyczny profesjonalista😊 Luzna atmosfera sprawia ze kazdy wychodzi naturalnie na zdjeciach 📷📸
Polecam album ! Wykonanie genialne i piękna pamiatka ☺🙂
***


Emilia S  poleca stronę ChrisStudio – 5 gwiazdek


9 grudnia 2018 · 
Profesjonalnie, miło i niedrogo. Zdjęcia oddane w ekspresowym tempie.
***


Asia Kulterman Wieczorek zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


7 czerwca 2018 · 
Pełen profesjonalizm luźna atmosfera wszystko na wysokim poziomie polecam i dziekuje za fantastyczną sesję
***


Robert Kulterman zrecenzował: ChrisStudio – 5 gwiazdek


7 czerwca 2018 · 
Nic dodać nic ująć pod wrażeniem fotki super polecam
***


Alina Maciejewska zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


24 maja 2018 · 
Super sesja. Profesjonalne podejście przesympatyczny Pan fotograf.Polecam w 100%.
***


Kinga Maciejewska zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


24 maja 2018 · 
Super  
***


Marta R zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


24 maja 2018 · 
Najlepszy !
Atmosfera podczas zdjęć, jego praca !
Polecam w 100%!
***


Przemyslaw Cieślak zrecenzował: ChrisStudio – 5 gwiazdek


18 maja 2018 · 
Polecam. Pełen profesjonalizm dobra cena. Mało jest takich ludzi. Jeszcze raz polecam
***


Edyta M zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


16 maja 2018 · 
Bardzo polecam, pełen profesjonalizm, zdjęcia piękne, osoba w pełni oddana swojej pracy i z super podejściem do mnie i moich dzieci      
***


Lidka Waszak zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek
9 maja 2018 · 


Pięknie, profesjonalnie, wyjątkowo i w punkt. Chwile uchwycone w obiektywie przepięknie!!! Polecam
***


Julia Liberkowska zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


8 maja 2018 · 
***


Natalia Stasiak zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


29 kwietnia 2018 · 
Polecamy z całego serducha   zdjęcia super  
***


Marta Wietrzyńska zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


30 czerwca 2017 · 
Polecam wszystkim gorąco, pełen profesjonalizm. Rewelacyjne podejście i mega sympatyczna atmosfera.
***


Anna Gerwazik zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


30 czerwca 2017 · 
Pomimo nie pogody zdjęcia wyszły super   dziękujemy   polecamy    
***


Ewelina Orzechowska zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


20 czerwca 2017 · 
Polecam !!!
***


Piotr Wozniak zrecenzował: ChrisStudio – 5 gwiazdek


23 maja 2017 · 
Super profesjonalnie zrobione zdjecia!Nic dodac nic ujac!Polecam bardzo wszystkim!

***


Monika Woźniak zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


22 maja 2017 · 
Profesjonalista w kazdym calu...nasza sesja komunijna przebiegala "na luzie" i w radosnej atmosferze :))) Kwintesencją pracy Chrisa stal sie piekny album.Polecam goraco :)
***

Magda Grosman zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


9 grudnia 2016 · 
Chris jest niezwykle uzdolniony współpraca z nim to sama przyjemność, zdjęcia są super, cały czas czymś zaskakuje :) Mam nadzieję na kolejną sesję w przyszłości :) Pozdrawiam
***


Filip Chrusciel zrecenzował: ChrisStudio – 5 gwiazdek


3 grudnia 2016 · 
Co tu mówić idealna obsluga, idealne zdiecia,wszystko idealne więc polecam z całego serducha 😁
***


Justyna Kulterman zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


3 grudnia 2016 · 
Gdybym mogla dala bym 10gwiazdek polecam 😗😗😗 profesjonalne zdj w miłej atmosferze
***


Milena Gąsiorek zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


2 grudnia 2016 · 
Serdecznie polecam usługi ChrisStudio.
Bardzo miła i przyjazna atmosfera .
Pełen profesjonalizm .
***


Uwa Johnson zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek

***


Aoife Mc Donagh zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek

***


Isadora Oliveira zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


30 listopada 2016 · 
Chris is a fantastic professional!! He is very creative and I was so impressed with the quality of my pictures!! I highly recommend his work!!
***
Laura Rochnowska zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek
30 listopada 2016 · 
***


Jennifer Lucchetti zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek

***


Anna Rochnowska zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


30 listopada 2016 · 
I've got great pictures  Thank you !
***


Monika Kokocińska-Bin zrecenzowała: ChrisStudio – 5

gwiazdek


30 listopada 2016 · 
Monika Kokocińska-Bin Polecamy!!!Gabi do dzisiaj dopytuje o króliczki 😉.
***


Marzena Mrozkiewicz zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


30 listopada 2016 · 
Recently I had a family photo session with Chris. It was great fun for all of us, especially for my one year old boy and the photos came out fantastic! I highly recommend ChrisStudio
***


Iwona Perec Chrapek zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek


30 listopada 2016 · 
Highly recommended. Chris is great with kids. Our little girl was year old. He gave us lots of time even for feeding while she was cranky.
***

Bea Sell zrecenzowała: ChrisStudio – 5 gwiazdek

28 lipca 2012

Highly recomended .

***